Cerita Lucu Gokil Bahasa Sunda: Hideung Bodas

Waktu Acad Keur Marab Domba, Jol Pa Camat

Pa Camat : Sok Diparab naon Dombana,Cad?
Ocad: Domba ni Hideung atanapi nu bodas, Pa?
Pa Camat: Nu Hideung..?
Ocad: Sok Diparaban Jukut we Pa.
Pa Camat: Ari Nu Bodas..?
Ocad: Sami we Pa, diparaban Jukut.

Pa Camat: Sabaraha Kilogram Beuratna, Cad?
Ocad: Domba nu Hideung atanapi Nu bodas, Pa?
Pa Camat: Anu Hideung..?
Ocad: Nu Hideung mah 40 Kilogram.
Pa Camat: Ari Nu Bodas..?
Ocad: Sami, 40 Kilogram

Pa Camat (Keheuleun): Ke, Naon sababna ungal ditanya ku Bapa Ocad sok nanya deui anu hideung atawa nu bodas, Geuning jawabna mah sarua..?

Ocad: Ih, Apan benten nu gaduhna, ari nu hideung mah domba nu abdi.

Pa Camat: Ari nu Bodas nu saha kitu??
Ocad: Sami, Nu Abdi Keneh.
Title : Cerita Lucu Gokil Bahasa Sunda: Hideung Bodas
Description : Waktu Acad Keur Marab Domba, Jol Pa Camat Pa Camat : Sok Diparab naon Dombana,Cad? Ocad: Domba ni Hideung atanapi nu bodas, Pa? Pa Camat...

0 Response to "Cerita Lucu Gokil Bahasa Sunda: Hideung Bodas"

Posting Komentar